HOME  SPORTEN  GYM


Gym
Maak kennis met de GymcommissieLesschema aerobics (per 1 dec 2011):
 Dag  Tijd Onderdeel  Instructeur 
 Ma  18.30 - 19.30 uur   B B B   Juliette 
 Di  18.30 - 19.30 uur   ONLY ABS  Astrid
 Woe  08.45 - 10.00 uur    Callenetics   R. v. Kessel 
   18.30 - 19.30 uur   Only ABS   Juliette 
 Do  18.15 - 19.15 uur   Strength Training  Juliette 
 Vr   18.30 - 19.30  Zumba           Carolina Als volwaardige sportvereniging is een goed uitgeruste Gym niet meer weg te denken. Op Oase staat er daarom al jarenlang een volwaardige Gym waar bijvoorbeeld onze sporters gericht kunnen werken aan de versterking van de juiste spiergroepen en waar vele andere leden enthousiast aan krachttraining en aan fitness doen. De apparatuur van de Gym is gevarieerd en bestaat onder andere uit losse gewichten en krachttraining apparatuur, fitness apparatuur en verschillende apparaten die de hartslag en de conditie een gezonde uitdaging bieden. Ter verbetering van de gym faciliteiten is dit jaar de ruimte vergroot en is er voor de nabije toekomst een aanzienlijke investering in nieuw apparatuur gepland. De voorzitter van de gymcommissie Dhr. Earl Tjoe A On is elke avond zelf aanwezig in de gym als trainer en is beschikbaar voor advies en/of begeleiding van alle gym gebruikers.

In 2009 heeft de gym met succes een spannende krachtwedstrijd georganiseerd en het ligt in de bedoeling om voor 2010 drie soortgelijke evenementen te organiseren.

Aerobics

In de open zaal naast de Gym worden ook verschillende aerobics lessen verzorgd. De lessen worden verzorgd door instructeurs van B-Fit.


Boodschap van de gymcommissie:
Iedereen kan aan krachttraining doen, mits je de juiste dosering en methode toepast. Het is daarom van belang om je eerst goed te laten informeren door een deskundige voor je aan deze vorm van training gaat doen.
MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF