Welkom op de website van uw sportvereniging Oase en welkom bij de club!
Oase is een sportvereniging waarvan u lid moet zijn.
Voortreffelijke club- en sportfaciliteiten, een actieve participatie in het lokale en regionale sport gebeuren en een gezellige ambiance, daar zijn wij bij Oase trots op, en daar kiezen de leden van Oase ook bewust voor.
Op de website kunt u terecht voor informatie over de vereniging en wordt u op de hoogte gehouden van alle actualiteiten, activiteiten en evenementen van de club.

Openingstijden administratie: 8.00 uur -16.00 uur
Telefoon: 400369
Fax/telefoon: 400279
e-mail: info@cluboase.sr 


nieuws
BEKENDMAKING YOGA@OASE Update

BEKENDMAKING YOGA@OASE Update

13-2-2015

Beste oase leden, Vanwege de grote belangstelling voor de YOGA lessen, is besloten een extra les in te bouwen en wel op de dinsdagmiddag van 17:30 uur tot 18:30 uur. De lessen zijn bestemd voor Oase leden en deelname is geheel gratis.
Lees artikel...

Basketbal
OASE JEUGD BASKETBAL NIEUWS

OASE JEUGD BASKETBAL NIEUWS

4-2-2015

Beste Oase leden, Zijn er nog jongens of meisjes die heel graag willen basketballen? We zijn op zoek naar enthousiaste basketballertjes tussen de leeftijd van 7-12 jaar. Oase wil meedoen met de competitie en we hebben nog wat spelers nodig.
Lees artikel...

Tennis
TENNIS NIEUWS LADDERCOMPETITIE

TENNIS NIEUWS LADDERCOMPETITIE

3-2-2015

Beste leden, Zoals al eerder werd aangekondigd organiseert de tenniscommissie van Oase vanaf medio januari tot eind december een laddercompetitie. Deze competitie wordt gedurende het jaar gespeeld op baan 4, op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag.
Lees artikel...

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF