Welkom op de website van uw sportvereniging Oase en welkom bij de club!
Oase is een sportvereniging waarvan u lid moet zijn.
Voortreffelijke club- en sportfaciliteiten, een actieve participatie in het lokale en regionale sport gebeuren en een gezellige ambiance, daar zijn wij bij Oase trots op, en daar kiezen de leden van Oase ook bewust voor.
Op de website kunt u terecht voor informatie over de vereniging en wordt u op de hoogte gehouden van alle actualiteiten, activiteiten en evenementen van de club.

Openingstijden administratie: 8.00 uur -16.00 uur
Telefoon: 400369
Fax/telefoon: 400279
e-mail: info@cluboase.sr 


Gym
Bekendmaking YOGA lessen

Bekendmaking YOGA lessen

21-10-2014

Beste oase leden, We starten in november met een proefdraai YOGA lessen, voor de duur van twee maanden. Indien er voldoende animo is worden deze lessen voortgezet in 2015. De lessen zijn bestemd voor Oase leden en deelname is geheel gratis. We starten vanaf dinsdag 4 november op de navolgende dagen en tijdstippen:
Lees artikel...

Voetbal
BEKENDMAKING JEUGDVOETBAL TRAINING

BEKENDMAKING JEUGDVOETBAL TRAINING

2-10-2014

Hallo Voetbalouders Oase, Het voetbalseizoen op Oase gaat voor de jeugd vanaf vandaag weer van start op: Heden woensdag 1 oktober 2014
Lees artikel...

nieuws
OASE - OPTIEK MARISA - INNER WHEEL TRIMLOOP 2014

OASE - OPTIEK MARISA - INNER WHEEL TRIMLOOP 2014

23-9-2014

Beste Oase leden, We starten met de inschrijving voor de OASE - OPTIEK MARISA - INNER WHEEL TRIMLOOP 2014 op dinsdag 30 september. U kunt zich inschrijven op de administratie van Oase en bij Optiek Marisa. Elke deelnemer ontvangt een T-shirt.
Lees artikel...

nieuws
Opgave e-mail lijst Oase

Opgave e-mail lijst Oase

18-9-2014

Beste Oase leden, Informatie voor de leden wordt op het bekendmakingenbord geplaatst en op de Oase website. Informatie per mail, wordt gestuurd naar de leden die op de maillijst van Oase zijn geregistreerd.
Lees artikel...

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF