HomeSporten

Sporten bij Oase

SPORTEN
OP OASE

Oase beschikt over verschillende sportfaciliteiten.

Van het zwembad, de tennisbanen, het voetbalveld, het basketbalveld en de gym wordt dagelijks door vele Oase sporters vol enthousiasme gebruik gemaakt. Volleybal en waterpolo zijn sportactiviteiten die ook beoefend worden op de club. De sportfaciliteiten op Oase worden net zoals alle andere faciliteiten op de club, voortreffelijk onderhouden.

BEKIJK ALLEOASE SPORT

Basketbal

BASKETBAL

Basketbal op Oase wordt weer nieuw leven ingeblazen met teams voor de U8, U10 en U12. Bekijk wie de commissie behelst, wie de trainers zijn en het huidig trainingsschema.

Voetbal

VOETBAL

De voetballers van Oase maken met volle teugen gebruik van de verschillende voetbalvelden op de club. Bekijk wie de commissie behelst, wie de trainers zijn en het huidig trainingsschema.

Zwemmen

ZWEMMEN

Oase beschikt over een zwembad met een lengte van 25 meter met een maximale diepte van 2.25 meter én een kinderbad van 12 meter lang en 0.75 meter diep.

Tennis

TENNIS

Met 5 tennisbanen, die worden gevuld door senioren en junioren, is Oase de grootste tennisvereniging van Suriname. Bekijk wie de commissie behelst, wie de trainers zijn en het huidig trainingsschema.

OVER OASE

Voortreffelijke club- en sportfaciliteiten, een actieve participatie in het lokale en regionale sportgebeuren en een gezellige ambiance, daar zijn wij bij Oase trots op, en daar kiezen de leden van Oase ook bewust voor.

CONTACT ONS

Nummers
Administratie

Oase Bar

Whatsapp
Debiteuren administratie

Fitness center

Statuten | Huishoudelijk reglement | Oase maandkoers juni: USD 1.00 = SRD 32.20