HomeSportenBasketbal

DE BASKETBALCOMMISSIE

DE BASKETBAL COMMISSIE

Basketbal op Oase
Oase leden zijn sportieve burgers bij uitstek en ook van het basketbalveld op Oase werd er flink gebruik gemaakt. Sinds kort zijn er weer genoeg kinderen die zich hebben aangesloten om deel te nemen aan de U10 competitie. Tegelijkertijd wordt er hard gewerkt om de U8 en U12 ook in te schrijven voor de SBA-competitie. Daarnaast zijn er ook steeds meer tieners en ouderen op het veld te vinden. Op verschillende manieren worden steeds meer mensen gemotiveerd en betrokken. De nieuwe commissie slaagt er dus in om weer leven te blazen in basketbal op Oase.

Boodschap van de basketbalcommissie
Wij hopen dat Oase in de toekomst weer met meer teams kan gaan meedoen aan de nationale competitie. Er is enorm veel potentie in huis en daar moeten we gebruik van maken.
Het is erg belangrijk dat alle basketballiefhebbers enthousiast de sport blijven beoefenen met als voornaamste drijfveer “sportiviteit”. Aan alle geïnteresseerden vragen wij dus, zich aan te sluiten bij de teams zodat de basketbalsport op Oase kan groeien naar haar volle potentie.

LERAREN / TRAINERS / COACHES

NAAMGROEP/ONDERDEEL
Mike RenfurmU8, U10, U12
Gilbert SoesmanU8, U10, U12

Basketbaltraining
Voor het competitiejaar 2023 is Oase voor de leeftijdscategorieën U10 ingeschreven. De basketbaltraining voor het nieuwe seizoen is in volle gang.

TRAININGSSCHEMA 2022-2023

DAGTIJDGROEP/ONDERDEELTRAINER
Maandag16:30 - 19:00U8, U10, U12Mike Renfurm, Gilbert Soesman
Vrijdag16:30 - 19:00U8, U10, U12Mike Renfurm, Gilbert Soesman

COMMISSIELEDEN

ANDREJ LO FO WONG

Voorzitter

RAYMIL MANICHAND

Ondervoorzitter

NICOLE MANICHAND-SAHIT

Secretaris

RICARDO JONES

Algemeen lid
basketbal
fitness center
tennis
voetbal
zwemmen

OVER OASE

Voortreffelijke club- en sportfaciliteiten, een actieve participatie in het lokale en regionale sportgebeuren en een gezellige ambiance, daar zijn wij bij Oase trots op, en daar kiezen de leden van Oase ook bewust voor.

CONTACT ONS

Nummers
Administratie

Oase Bar

Wellness center

Whatsapp
Debiteuren administratie

Fitness center